Despre noi.​

Damarc Speed Trans

Cu o vasta experienta in transporturile si expeditiile interne si internationale de marfuri, Damarc Sped Trans va ofera servicii profesionale cu precadere in transporturile rutiere de marfa.

Societatea noastra a luat fiinta din dorinta de a promova si dezvolta segmentul de piata al intermedierilor in transporturi, de a fi un bun liant intre clientii de transport si transportatori. In acest sens am recurs la stabilirea unor contacte si relatii de colaborare cu diverse companii mari cu care mentinem colaborarea inceputa de la infiintarea societatii. Aceasta colaborare pe termen lung a fost posibila datiorita profesionalismului, flexibilitatii , a tarifelor practicate si a unei deosebite adaptabilitati la cerintele clientilor nostri.

Damarc Sped Trans respecta si promoveaza etica in afaceri , avand o buna relatie si cu clientii de transport si cu transportatorii , astfel oferind servicii de calitate ambelor tipuri de parteneri.

Departamentul de expeditii va asigura reducerea timpului si a eforturilor depuse cautand un mijloc de transport potrivit, cu care marfa dumneavoastra sa fie transportata cu promptitudine si livrata la timp.

Pe durata desfasurarii serviciilor noastre, partenerii sunt informati permanent despre stadiul desfasurarii transportului .

Baza activitatii noastre o constituie siguranta ce o oferim intr-o relatie de afaceri profesionista si mutual avantajoasa.

Adresa

Bd. Camil Ressu, Sector 3, Bucuresti, Romania

Email

office@damarc.ro