Servicii colaterale / Asigurari auto, Depozitare Theodor Pallady, Chitila

Organizam transporturi de efecte personale, asigurand ambalarea si deplasarea efectelor personale de la locatie la camion. Pentru cele cu valoare de patrimoniu obtinem certificatele de export temporar sau definitiv al bunurilor culturale mobile .

In vederea asigurarii suplimentare a marfurilor partenerilor nostri, am infiintat departamentul de asigurari, pentru a putea oferi un pachet de servicii complet si competent. Desi orice mijloc de transport marfa are asigurare CMR, in cazul in care valoarea marfii depaseste valoarea asigurarii transportatorului, va putem oferi pe loc varianta optima pentru asigurarea marfurilor dumneavoastra.
In acelasi timp, oferim transportatorilor toata gama de asigurari necesare transportului intern si international de marfuri.

Depozitare de scurta durata.
Venim in intampinare partenerilor nostri cu posibilitatea de a oferi spatiu de depozitare pentru volume mici si pe termen scurt.
Astfel, intr-un mod profesionist rezolvam problema clientului care nu are posibiliatea sa descarce marfa din camion in timp util si la o locatie convenabila si in acelasi timp venim in ajutorul transportatorului care trebuie sa elibereze mijlocul de transport in cel mai scurt timp posibil.
Avem posibilitatea de depozitare in Theodor Pallady si in Chitila, acestea fiind doua zone in care au acces si camioanele de mare capacitate fara a fi necesara autorizatie .